Dobrodošli na spletni strani dogodkov v Novi Gorici!

Mladi goriški upi – vabilo k sodelovanju na Poletni sceni 2017

Mladi goriški upi – vabilo k sodelovanju na Poletni sceni 2017

25. 5. 2017
/

Glasbeniki, v mesto se vrača Poletna scena!

Mestna občina Nova Gorica organizira med  24. junijem in 2. septembrom 2017 poletno dogajanje z naslovom Poletna scena na ploščadi za novogoriško mestno hišo. V program želimo vključiti tudi vas, goriški mladi upi, perspektivne, energične in drzne glasbenike, ki bi kot predskupina nastopili na odru Poletne scene.

Vabimo vse, ki si želite sodelovanja, da nam posredujete vašo predstavitev ter povezavo do vsaj enega posnetka, ki bo pripomogel k lažji predstavi vašega žanra in odrske podobe.

>> Vloge pošljite na naslov mestna.obcina@nova-gorica.si, in sicer do 31. maja 2017. V vlogi poleg vsebine pripišite vaše kontaktne podatke. Za vse dodatne informacije pa lahko pokličete na telefonsko številko 05/335 01 04. Prejete vloge bomo pregledali ter ocenili, izbrane izvajalce pa vključili v program prireditev, jim omogočili brezplačno uporabo odra in ozvočenja ter po potrebi zagotovili tonskega mojstra.

 

Mladi upi povabilo

Foto: Lollobrigida / Poletna scena 2016 @ David Verlič


Post a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*

Vabljeni k obisku dogajanja v Novi Gorici!

© Mestna občina Nova Gorica. Vsebin ni dovoljeno kopirati / uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja avtorja. Za več informacij nas kontaktirajte.
Izvedba spletne strani: KK, multimedija & oglaševanje