Dobrodošli na spletni strani dogodkov v Novi Gorici!

Pridružite se mladinski delovni brigadi v Panovcu

Pridružite se mladinski delovni brigadi v Panovcu

23. 8. 2017
/

MLADINSKA DELOVNA BRIGADA
13.–15. september 2017

Mladinski center Nova Gorica v okviru praznovanja 70-letnice Nove Gorice organizira večdnevno medgeneracijsko prostovoljno akcijo MLADINSKA DELOVNA BRIGADA, ki bo potekala na širšem območju mestnega gozda Panovec med 13. in 15. septembrom 2017.

Prostovoljci, brigadirji vseh starosti bomo v duhu spoštovanja narave in gozdnega okoliša urejali učilnico oz. prostor za učenje, počitek in igro na prostem, s smerokazi označili sprehajalno-tekaške in druge rekreacijske in učne poti v gozdu v skupni izmeri več kot 23 km ter obnovili priljubljeno trim stezo.

Za izvedbo akcije bo poskrbel organizator Mladinski center Nova Gorica v sodelovanju z Javnim zavodom za šport in s Študentsko organizacijo Univerze v Mariboru.

Pridruži se nam tudi ti! Tvoje prostovoljno delo bo pustilo pečat v dobro naše skupnosti in odprlo prostor za druženje in tkanje prijateljstev v duhu pripadnosti lokalnemu okolju ter altruizma. Da bi omogočili udeležbo čim širšemu krogu zainteresiranih, lahko prostovoljci izbirate termine, tako da se nam lahko priključiš vse tri dni ali pa izbereš posamezni/-e termin/-e.

 

PRIJAVA

Prijaviš se tako, da izpolniš spodnjo prijavnico in jo po elektronski pošti posreduješ na info@mc-novagorica.si (v Zadevo napiši: PRIJAVA NA MLADINSKO DELOVNO BRIGADO) najkasneje do ponedeljka, 11. septembra 2017, do 12. ure. Prijava je uspešna, ko dobiš povratno sporočilo.

Prijavnica in drugi koristni napotki so objavljeni na strani Mladinskega centra Nova Gorica:
www.mc-novagorica.si/mladinska-delovna-brigada-2017

 

pasicaMDB

 

 

 


Post a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*

Vabljeni k obisku dogajanja v Novi Gorici!

© Mestna občina Nova Gorica. Vsebin ni dovoljeno kopirati / uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja avtorja. Za več informacij nas kontaktirajte.
Izvedba spletne strani: KK, multimedija & oglaševanje