Dobrodošli na spletni strani dogodkov v Novi Gorici!

Koncerti prestavljeni v športno dvorano Osnovne šole Milojke Štrukelj

Koncerti prestavljeni v športno dvorano Osnovne šole Milojke Štrukelj

15. 9. 2017
/

Koncerti prestavljeni v športno dvorano Osnovne šole Milojke Štrukelj

Sporočamo, da bodo koncerti v sklopu praznovanja 70. obletnice vrnitve Primorske k matični domovini ter 70. rojstnega dne Nove Gorice v petek, 15. septembra, in soboto, 16. septembra, zaradi slabe vremenske napovedi z Bevkovega trga prestavljeni v športno dvorano Osnovne Šole Milojke Štrukelj v Novi Gorici (vhod z Rejčeve ulice).

Osrednja državna slovesnost v petek ob 20. uri bo pred novogoriško mestno hišo. Vstop na proslavo je prost, zaradi neposrednega prenosa in preventivnih varnostnih ukrepov pa so gostje zaprošeni, da na prizorišče prispejo najkasneje do 19.15 in s seboj nimajo večjih torb oziroma nahrbtnikov. Obiskovalcem svetujemo še, da se za prireditev primerno oblečejo in obujejo, zaradi morebitnih padavin pa tudi pelerina ali dežnik ne bosta odveč. Vsi gostje bodo prireditev spremljali zunaj na odprtem prostoru. Neposredni prenos proslave bo na 1. programu Televizije Slovenija, 1. programu Radia Slovenija in na spletnem portalu RTV Slovenija.

Glede parkiranja in prometne ureditve v petek, 15. septembra 2017, na povezavi: www.nova-gorica.si

 

Dan vrnitve Primorske - E-vabilo novo

 


Post a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*

Vabljeni k obisku dogajanja v Novi Gorici!

© Mestna občina Nova Gorica. Vsebin ni dovoljeno kopirati / uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja avtorja. Za več informacij nas kontaktirajte.
Izvedba spletne strani: KK, multimedija & oglaševanje