Dobrodošli na spletni strani dogodkov v Novi Gorici!

Praznični december v Novi Gorici

Praznični december v Novi Gorici

29. 11. 2017
objavljeno v Novice
/

Marsikdo od nas že s pričakovanji zre v veselo decembrsko dogajanje. V želji, da bi bil praznični mesec zares svetel, prijeten in doživet, smo na mestni občini oblikovali program novoletnih prireditev, s katerim od 1. decembra dalje vabimo v središče Nove Gorice.

Najprej bomo skupaj z Mladinskim centrom Nova Gorica razveselili otroke z drsališčem, ki bo odprto do 7. januarja. Da bo ta čas zanje še posebno lep, jim bodo posebno vzdušje pričarale praznične otroške predstave ter obisk Dedka Mraza.  Ponovno v središče mesta prihaja knjižni sejem “Knjige pod jelkami”, ki ga na mestni občini organiziramo v sodelovanju z Društvom humanistov Goriške. Po prazničnih dobrotah pa bo zadišalo pod arkadami mestne hiše, kjer bomo gostili Novoletno tržnico domačih dobrot in izdelkov. Zabava se nam obeta s številnimi koncerti v zadnjem tednu letošnjega leta, ki ga bo kronalo silvestrovanje na prostem z Omarjem Naberjem in Primavero.

 

Novoletne priredtive NG 2017 – zgibanka:

naslovnica

 

 

 

 

 

 

 


Post a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*

Vabljeni k obisku dogajanja v Novi Gorici!

© Mestna občina Nova Gorica. Vsebin ni dovoljeno kopirati / uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja avtorja. Za več informacij nas kontaktirajte.
Izvedba spletne strani: KK, multimedija & oglaševanje