Dobrodošli na spletni strani dogodkov v Novi Gorici!

5. Mednarodni mladinski filmski tabor v Novi Gorici

Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

5. Mednarodni mladinski filmski tabor v Novi Gorici

26. 8. 2016, @ 19:30 - 21:00

Nova Gorica bo ponovno zaživela v filmskih barvah, tokrat bodo za kamero stopili mladi, ki bodo med 22. in 26. avgustom na različnih prizoriščih v Novi Gorici snemali kratke filme in jih nato predstavili na zaključnem večeru, v petek, 26. avgusta, ob 19.30 v veliki sejni dvorani novogoriške mestne hiše.

Mestna občina je velika podpornica filmskega dogajanja na Goriškem. V nedeljo se zaključuje Letni kino Silvana Furlana, ki poteka pod njenim okriljem, prav tako je finančno podprla tudi izvedbo tabora. Partnerja 5. Mednarodnega mladinskega filmskega tabora v Novi Gorici sta poleg Mestne občine Nova Gorica Kinoatelje in Filmski festival Iskrica.

Pisana druščina dvaindvajsetih udeležencev, starih med dvanajst in šestnajst let, prihaja iz Slovenije, Italije in Poljske, zanje pa bo skrbelo šest mentorjev: Darko Sinko, Mateja Zorn, Kaja Trkman, Matjaž Ščurek, Urban Košir in Giuliano de Paolis. V ponedeljek se jim bo pridružil tudi priznani režiser in scenarist Miroslav Mandić.

Nekaj utrinkov z lanskega filmskega tabora si lahko ogledate na spletni povezavi: http://usf.si/portfolio/4-mednarodni-filmski-tabor-2015/.

 

Podrobnosti

Datum:
26. 8. 2016
Čas:
19:30 - 21:00
Dogodek Category:

Vabljeni k obisku dogajanja v Novi Gorici!

© Mestna občina Nova Gorica. Vsebin ni dovoljeno kopirati / uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja avtorja. Za več informacij nas kontaktirajte.
Izvedba spletne strani: KK, multimedija & oglaševanje