Dobrodošli na spletni strani dogodkov v Novi Gorici!

ANALOGUE SEX Sex predstavlja: Dimensions Festival [Poletna scena]

Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

ANALOGUE SEX Sex predstavlja: Dimensions Festival [Poletna scena]

sob, 24. avgust, @ 20:00

V tednu pred nastopom na festivalu Dimensions v Puli, ki se letos zadnjič odvija v trdnjavi Punta Christo, se bodo edini trije domači predstavniki letošnje edicije, Blažen DJ, Jaša Bužinel in Roli, v centru Nove Gorice predstavili z ogrevalnimi seti za festival, ki v svetovnem merilu velja za enega najpomembnejših na področju sodobnih elektronskih glasb. Sproščena, navihana in blagozvočna selekcija, prirejena mestnemu središču!

Krstni nastop bosta doživela Jaša Bužinel in Blažen DJ, dvojec, ki zadnji dve leti vodi serialko Cosmic Sex, s katero organizira zabave z domačimi in tujimi gosti tako v Ljubljani kot na Goriškem. Njun fokus je na napredno mislečih, inovativnih in vznemirljivih smernicah sodobnih klubskih glasb s technom kot izhodiščem. Sta avtorja oddaje Partijska linija na Radiu Študent, v kateri mesečno predstavljata aktualne novitete iz naprednih sfer sodobnega techna, housa, bassa in drugih žanrov, ter redaktorja oddaje DJ Afterparty, v kateri v jutranjem programu Radia Študent gostita domače sukače plošč.

https://www.facebook.com/cosmicsexcrew/
https://www.facebook.com/partijskalinija/
https://soundcloud.com/jasabuzinel
https://www.mixcloud.com/DJ_bla%C5%BEen_med_%C5%BEenami/stream/

Fanta občasno moči združita z Rolijem, novogoriškim techno veteranom, vodjo serialke in podcasta Analogue/Digital na Mostovni, rednim gostom festivala Dimensions ter klubov v soseščini. Njihove skupne projekte najdemo pod imenom Analogue Sex. Med drugim so nazadnje gostili britanskega talenta po imenu Bruce, producenta založbe Hessle Audio, ki na festivalu Dimensions vsako leto pripravi program za najpomembnejšem in najbolj slikovitem odru z imenom Moat, ki velja za enega najboljših »techno« prizorišč na svetu.

https://www.facebook.com/AnalogueDigital/
https://soundcloud.com/roli_ad/
https://soundcloud.com/analogue-digital-1

Skratka, ogrevanje za Dimensions Festival v srcu mesta!

 

 

 

 

 

Podrobnosti

Datum:
sob, 24. avgust
Čas:
20:00
Dogodek Category:

Prizorišče

Ploščad Silvana Furlana
Trg Edvarda Kardelja 1
Nova Gorica, 5000 Slovenija
+ Google Map

Vabljeni k obisku dogajanja v Novi Gorici!

© Mestna občina Nova Gorica. Vsebin ni dovoljeno kopirati / uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja avtorja. Za več informacij nas kontaktirajte.
Izvedba spletne strani: KK, multimedija & oglaševanje