Dobrodošli na spletni strani dogodkov v Novi Gorici!

Brezplačni predavanji »Radosti in pasti tehnologije« in »Starševstvo – včeraj in danes«

Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

Brezplačni predavanji »Radosti in pasti tehnologije« in »Starševstvo – včeraj in danes«

23. 10. 2018, @ 17:00 - 19:00

Vabljeni na BREZPLAČNI PREDAVANJI: “Radosti in pasti tehnologije” Mihe Kramlija in “Starševstvo – včeraj in danes” Domna Strmšnika, v torek, 23.10.2018, od 17.00 do 19.00 v prostorih Medpodjetniškega izobraževalnega centra (MIC) – Šolski center Nova Gorica (glavni vhod, desno), v organizaciji Nacionalnega inštituta za javno zdravje OE Nova Gorica in Mladinskega centra Nova Gorica.

Predavanje z naslovom “Radosti in pasti tehnologije” bo vodil Miha Kramli iz ZD Nova Gorica, Center z zdravljenje zasvojenosti, predavanje “Starševstvo – včeraj in danes” pa Domen Strmšnik iz Študijsko-raziskovalnega centra za družino.

Dogodek v organizaciji Mladinskega centra Nova Gorica in Nacionalnega inštituta za javno zdravje OE Nova Gorica poteka v okviru aktivnosti obeležtive Svetovnega dneva preprečevanja samomora (10. september) in Svetovnega dneva duševnega zdravja (10. oktober), ki ju želimo povezati pod skupnim geslom “Skupaj do boljšega duševnega zdravja” ter skupne iniciative “V znanju in povezovanju je moč” ob novembru, mesecu preprečevanja zasvojenosti.

MONG Vabilo na predavanji za starše

Podrobnosti

Datum:
23. 10. 2018
Čas:
17:00 - 19:00

Vabljeni k obisku dogajanja v Novi Gorici!

© Mestna občina Nova Gorica. Vsebin ni dovoljeno kopirati / uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja avtorja. Za več informacij nas kontaktirajte.
Izvedba spletne strani: KK, multimedija & oglaševanje