Dobrodošli na spletni strani dogodkov v Novi Gorici!

Dežela prijateljev v Novi Gorici: Festival živali & festival Robin Hood

Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

Dežela prijateljev v Novi Gorici: Festival živali & festival Robin Hood

ned, 2. junij, @ 10:00 - 20:00

V Novi Gorici bo v nedeljo, 2. junija 2019, prav posebej živahno. V središče mesta, pred novogoriško mestno hišo in v Borov gozdiček, prihajata festivala, namenjena družinam, otrokom in vsem ljubiteljem narave: Festival živali ter festival Robin Hood.

Slogan letošnjega dogajanja »Zamenjaj virtualni svet za naravo in pristno prijateljstvo« spodbuja druženje. Ne le otroci, tudi starši! Bodimo zgled drug drugemu. Pustimo mobilne aparate doma in si poglejmo v oči, dajmo roko in prisluhnimo govorici narave, živali in pravljičnih junakov. Podajmo se v svet domišljije, brez meja, le s pristnimi občutki in doživljaji, ob katerih zaigra srce. Knjigo obrazov bomo zamenjali s knjigo pristnih prijateljev, v katero boste lahko odtisnili svoj pečat skupaj z ambasadorji prijateljstva, ki se nam bodo pridružili na festivalu. Dogodivščina za celo družino, ki vas bo popeljala v brezskrbne poletne dni. 

Vstop prost.
Ne pozabite povabiti prijateljev 🙂

Organizatorja Dežele prijateljev sta Radio Robin in Žurnal24 v sodelovanju z Mestno občino Nova Gorica. Festival podpirajo tudi Goriška knjižnica Franceta Bevka Nova Gorica in SNG Nova Gorica ter številne druge organizacije in pokrovitelji.

* V primeru slabega vremena bo dogodek prestavljen na nedeljo, 9. junija 2019.

 

Podrobnosti

Datum:
ned, 2. junij
Čas:
10:00 - 20:00
Dogodek Category:

Prizorišče

Borov gozdiček
Grčna
Nova Gorica, Slovenija
+ Google Map

Vabljeni k obisku dogajanja v Novi Gorici!

© Mestna občina Nova Gorica. Vsebin ni dovoljeno kopirati / uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja avtorja. Za več informacij nas kontaktirajte.
Izvedba spletne strani: KK, multimedija & oglaševanje