Dobrodošli na spletni strani dogodkov v Novi Gorici!

Dobrodelna tekaška prireditev GORICATLON

Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

Dobrodelna tekaška prireditev GORICATLON

21. 12. 2019, @ 10:00 - 16:00

Rotary klub Nova Gorica in Društvo ljubiteljev teka Filipides vabita v soboto, 21. decembra 2019, s startom ob 10. uri na dobrodelno tekaško prireditev Goricatlon. 

Goricatlon je 6-urna tekaška prireditev z dobrodelnim ciljem. Prijavijo se ekipe, ki imajo po 6 tekačev (ali manj). Vsak tekač teče približno 1 uro in preda štafeto naslednjemu. Teče se v krogih, vsak je dolg približno 1 km, za vsak pretečeni krog ekipa donira znesek po izbiri: 1 €, 2 €, 3 € ali 5 €. Izkupiček prireditve organizator v celoti donira v dobrodelne namene.

Prireditve se lahko udeleži vsak, ki lahko v eni uri opravi nekaj krogov, rezultat pri tem ni pomemben. Prijavijo se torej lahko tudi ekipe pohodnikov, mamice in očetje z otroki, pričakujemo tudi vsaj eno ekipo, kjer bodo udeleženci tekli oziroma hodili s svojimi psi. Še posebej bodo veseli sodelovanja invalidov in po potrebi poskrbeli za spremstvo, prevoz in druge ugodnosti.

 

Več: www.goricatlon.si

 

 

Podrobnosti

Datum:
21. 12. 2019
Čas:
10:00 - 16:00
Dogodek Categories:
,

Prizorišče

Mestna občina Nova Gorica
Trg Edvarda Kardelja 1
Nova Gorica, 5000
+ Google Map

Vabljeni k obisku dogajanja v Novi Gorici!

© Mestna občina Nova Gorica. Vsebin ni dovoljeno kopirati / uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja avtorja. Za več informacij nas kontaktirajte.
Izvedba spletne strani: KK, multimedija & oglaševanje