Dobrodošli na spletni strani dogodkov v Novi Gorici!

Evropski teden mobilnosti: KOLESARSKI ZAJTRK

Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

Evropski teden mobilnosti: KOLESARSKI ZAJTRK

17. 9. 2018, @ 7:00 - 9:00

Se voziš vsak dan v službo ali šolo s kolesom? Seveda, zakaj bi izgubljal čas v avtu! S kolesom si hitrejši, bolj fit in pomembno prispevaš k zmanjšanju izpustov toplogrednih plinov in čistejšemu zraku v Novi Gorici.Focus, društvo za sonaraven razvoj in Mestna občina Nova Gorica vabita vse kolesarje, da se nam v ponedeljek, 17. septembra 2018, med 7. in 9. uro zjutraj pridružite na Bevkovem trgu v Novi Gorici na kolesarskem zajtrku.

Vse statistike kažejo, da je žal avtomobil še vedno najpogostejše prevozno sredstvo, prav zato so pomembni vsi načini spodbujanja drugih, okolju bolj prijaznih prevoznih sredstev. Kolesarski zajtrki uvajajo razumevanje kolesa kot vsakdanjega prevoznega sredstva, ki ne spremlja motoriziran promet, ampak ga povsem nadomešča. Razdalje, ki jih dnevno premagujemo z avtomobili, so pogosto kratke in jih brez večjega napora lahko opravimo s kolesom.

Posladkali se boste s pecivom, kavo in sadjem, prisoten pa bo tudi serviser koles iz trgovine DJAK, pri katerem boste lahko opravili manjša popravila kolesa ter ga povprašali za nasvet o večjih popravilih.

Dogodek je del projekta Partnerstvo za okolje in zdravje in Evropskega tedna mobilnosti 2018. 

Dodatne informacije: Katjuša Šavc, katjusa@focus.si, 051 358 577

 

Podrobnosti

Datum:
17. 9. 2018
Čas:
7:00 - 9:00
Dogodek Category:

Prizorišče

Bevkov trg, Nova Gorica
Bevkov trg 1
Nova Gorica, Slovenija
+ Google Map

Vabljeni k obisku dogajanja v Novi Gorici!

© Mestna občina Nova Gorica. Vsebin ni dovoljeno kopirati / uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja avtorja. Za več informacij nas kontaktirajte.
Izvedba spletne strani: KK, multimedija & oglaševanje