Dobrodošli na spletni strani dogodkov v Novi Gorici!

Fotografska razstava ODTISI ČASA

Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

Fotografska razstava ODTISI ČASA

27. 1. 2017, @ 18:30 - 20:00

V nizu dogodkov ob praznovanju 70. rojstnega dne Nove Gorice bo v petek, 27. januarja 2017, ob 18.30 pod arkadami novogoriške mestne hiše odprtje fotografske razstave ODTISI ČASA fotografa Uroša Rojca.

*

Fotografska razstava ODTISI ČASA prikazuje tok sodobne Nove Gorice, ki skozi pokrajino in arhitekturo potuje mimo bregov, na katerih je pred sedemdesetimi leti pričela rasti. Ob stavbah, ki so nastale in dajejo Novi Gorici današnji izgled, kakor reka polzijo gibajoče se podobe ljudi, ki puščajo svoje odtise v prostoru in času. Serija 24 fotografij pripoveduje zgodbo o reki časa, ustvarjeni iz energije ljudi, o večnosti, a hkrati minljivosti, o temeljih preteklosti in dinamični sedanjosti. Ustvarjalna sila v človeku je namreč tista, ki premika tok zgodovine in spreminja odtise v času. Kakšne odtise puščamo mi naslednjim generacijam? Pustimo takšne, da bomo lahko že danes s hrepenenjem objeli bodočnost in vizijo mesta srčnih in ustvarjalnih ljudi.

Fotograf: Uroš Rojc, Kreativna agencija Oi!

Podrobnosti

Datum:
27. 1. 2017
Čas:
18:30 - 20:00
Dogodek Category:

Organizator

Mestna občina Nova Gorica
Telefon:
05/335-01-11
Spletna stran:
http://www.nova-gorica.si

Vabljeni k obisku dogajanja v Novi Gorici!

© Mestna občina Nova Gorica. Vsebin ni dovoljeno kopirati / uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja avtorja. Za več informacij nas kontaktirajte.
Izvedba spletne strani: KK, multimedija & oglaševanje