Dobrodošli na spletni strani dogodkov v Novi Gorici!

ODPOVEDANO – Glasba v središču: CelloStrike

Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

ODPOVEDANO – Glasba v središču: CelloStrike

ned, 12. julija, @ 21:00 - 22:30

nedelja, 12. 7. 2020, ob 21.00
Glasba v središču: CelloStrike

Cellostrike je skupina vedno nasmejanih violončelistov iz Primorske, v kateri soustvarjajo mladi glasbeniki, študentje in zaposleni. Skupno pot so pričeli leta 2014, ko so se kot člani simfoničnega orkestra NOVA priložnostno združili v ansambel violončelov. Ideja je zaživela in člani Cellostrike se še danes radi pohvalijo z začetniško zagnanostjo, smislom za skupinsko delo in sproščenim vzdušjem, ki spremlja vaje in nastope. Skupina svoje znanje v skupnem igranju nadgrajuje v sodelovanju s priznanimi akademskimi glasbeniki. Cellostrike nastopajo v različnih zasedbah – najpogosteje kot kvartet, ob posebnih priložnostih pa tudi kot oktet violončelov. Njihov repertoar obsega poleg del klasičnih skladateljev tudi širok nabor romantičnih in plesnih melodij, pop in rock uspešnic ter tudi bolj trde zvoke kitarskih riffov metalskih skupin, kot sta Metallica in
Apocalyptica. Z raznolikim programom in zvrhano mero dobre volje člani komorne skupine Cellostrike radi popestrijo različne družabne dogodke – slavnostne prireditve, otvoritve razstav, literarne večere, kongrese, večerje in poroke. Poleg tega pa z veseljem zagrizejo v izziv in pripravijo pravi celovečerni koncert.

Vstop prost.

Podrobnosti

Datum:
ned, 12. julija
Čas:
21:00 - 22:30
Dogodek Category:
Spletna stran:
https://www.facebook.com/events/591938515090160

Prizorišče

Bevkov Trg
Bevkov trg
Nova Gorica, 5000 SI
+ Google Map

Vabljeni k obisku dogajanja v Novi Gorici!

© Mestna občina Nova Gorica. Vsebin ni dovoljeno kopirati / uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja avtorja. Za več informacij nas kontaktirajte.
Izvedba spletne strani: KK, multimedija & oglaševanje