Dobrodošli na spletni strani dogodkov v Novi Gorici!

Glasbeni kolaž: Kabaret večer s Tjašo Fajdiga

Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

Glasbeni kolaž: Kabaret večer s Tjašo Fajdiga

sre, 19. avgusta, @ 20:30 - 22:00

POLETNI KOLAŽ – poletni večeri z goriškimi glasbeniki
– – –
Tjaša Fajdiga, vokal
Anže Vrabec, klavir
– – –
Življenje je kabaret! Tako Tjaša Fajdiga mlada, temperamentna Primorka iz Lož pri Vipavi. Že od malih nog jo osrečujeta petje in ples, ter sam šport na sploh. Po gimnaziji je s trebuhom za kruhom odšla v inozemstvo. Trenutno biva v Londonu, kjer zaključuje svoj magisterski študij muzikala na Kraljevi Akademiji za Glasbo. Je prva Slovenka, ki je bila v zgodovini akademije sprejeta na program muzikala ter ena izmed štipendistov šole. Podeljena ji je bila štipendija v višini celotne šolnine programa. Njen koncertni repertoar sestavljajo slavni hiti z Broadwaya in West Enda. Skozi teme zmenkarjenja, prepovedanih substanc, potovanj ter boemskega, divjega življenja v tujini razigrana, mlada performerka razkriva svoje življenjske prigode.

Skupaj z novogoriškim pianistom Anžetom Vrabcem predstavila glasbeni Cabaret-Musical vecer vokala in klavirja. Skladbe zajemajo slavne hite z Broadwaya in West Enda na teme zmenkarjenja, boemskega zivljenja,.. Za lazjo predstavo o zvenu in obetih večera vas vabimo k ogledu spodnjega videoposnetka njunega zadnjega snemanja z Radia Koper v tem posebnem “korona času”.
– – –
Vstop prost, vabljeni!
– – –
Več: http://www.kulturnidom-ng.si/glasba/izredni-koncerti/poletni-kolaz/

Podrobnosti

Datum:
sre, 19. avgusta
Čas:
20:30 - 22:00
Dogodek Category:
Spletna stran:
https://www.facebook.com/events/707172343406504

Prizorišče

Bevkov Trg
Bevkov trg
Nova Gorica, 5000 SI
+ Google Map

Vabljeni k obisku dogajanja v Novi Gorici!

© Mestna občina Nova Gorica. Vsebin ni dovoljeno kopirati / uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja avtorja. Za več informacij nas kontaktirajte.
Izvedba spletne strani: KK, multimedija & oglaševanje