Dobrodošli na spletni strani dogodkov v Novi Gorici!

GO ART pisana umetniška tržnica

Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

GO ART pisana umetniška tržnica

30. 8. 2016, @ 19:00 - 21:00

GO ART pisana tržnica je interdisciplinarni program, ki se odvija v Novi Gorici, realiziran v okviru Kulturno umetniškega društva Morgan in zasnovan s strani Petre Doljak. Prvi GO ART se je zgodil junija 2012 s presenetljivo dobrim odzivom in veliko udeležbo različnih ustvarjalcev, tako na lokalni ravni, kot tudi mednarodni. Kot edinstven projekt na področju mestne občine Nova Gorica je GO ART že od samega začetka na polno zaživel in se je iz prvotno samo poletne edicije prelevil v celoletni tradicionalni mesečni dogodek v mestu GO in trenutno nadaljuje kot spremljevalni program večjih prireditev v širši okolici mladega mesta.
Koncept GO ARTa je v prvi vrsti predstavitev unikatnih ročno izdelanih umetnin z možnostjo prodaje. Izjemna dodana vrednost projekta so brezplačne trajnostno naravnane alternativne otroške delavnice, kreativne delavnice za odrasle, glasbeni in gledališki nastopi lokalnih neuveljavljenih performerjev etc. Ker so le sonaravna mesta tista, kjer se socialno-gospodarski cilji uresničujejo skupaj z okoljskimi in tudi zagotavljajo trajnost urbanih sprememb.

Podrobnosti

Datum:
30. 8. 2016
Čas:
19:00 - 21:00
Dogodek Category:

Organizator

Mestna občina Nova Gorica
Telefon:
05/335-01-11
Spletna stran:
http://www.nova-gorica.si

Prizorišče

Ploščad za mestno hišo
Trg Edvarda Kardelja 1
Nova Gorica, Slovenija
+ Google Map

Vabljeni k obisku dogajanja v Novi Gorici!

© Mestna občina Nova Gorica. Vsebin ni dovoljeno kopirati / uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja avtorja. Za več informacij nas kontaktirajte.
Izvedba spletne strani: KK, multimedija & oglaševanje