Dobrodošli na spletni strani dogodkov v Novi Gorici!

Goriški oktet in Mešani pevski zbor Postojna, koncert

Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

Goriški oktet in Mešani pevski zbor Postojna, koncert

12. 10. 2017, @ 20:15 - 22:00

Vsakdanjo prozo razglašenega življenja, polno skrbi, ovir, izgub in težav v puščavi ali močvari odnosov, lahko z razumevanjem in ljubeznijo odpravimo, če skupaj v zboru ubrano zapojemo. To vsekakor dobro vedo odlični pevci in pevke dveh primorskih pevskih sestavov: Goriškega okteta Vrtnica, ki je goriškim poslušalcem dobro znan, in Mešanega pevskega zbora Postojna, ki se bo v Kulturnem domu Nova Gorica predstavil prvič.

Poleg ljubezni do petja ter izjemnih uspehov na domačih in tujih odrih pevce druži priznani slovenski zborovodja Matjaž Šček, čigar delo je prepoznavno in cenjeno, izvajanje rahločutno in zavzeto, njegovi programi pa sveži in nekonvencionalni. Na številnih državnih in mednarodnih tekmovanjih je vedno dosegal najvišje uvrstitve in priznanja. Prepričani smo, da bo tudi za tokratni večer pripravil kaj posebnega.

Koncert v sodelovanju z ZKD Nova Gorica v sklopu cikla Goriška zborovska srečanje ter ob občinskem prazniku.

Rezervacija in nakup vstopnic pri blagajni Kulturnega doma Nova Gorica vsak delovnik od 10. do 13. ure in od 14. do 16. ure.

croppedimage609400-izven-2017-Oktet-Vrtnica

Podrobnosti

Datum:
12. 10. 2017
Čas:
20:15 - 22:00
Dogodek Category:

Prizorišče

Kulturni dom Nova Gorica
Bevkov trg 4
Nova Gorica,
+ Google Map

Vabljeni k obisku dogajanja v Novi Gorici!

© Mestna občina Nova Gorica. Vsebin ni dovoljeno kopirati / uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja avtorja. Za več informacij nas kontaktirajte.
Izvedba spletne strani: KK, multimedija & oglaševanje