Naročite se na e-dogodke
in ne zamudite dogajanja!

Goriški oktet in Mešani pevski zbor Postojna, koncert

Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je bil izveden v preteklosti - ogledujete si arhiv.

Goriški oktet in Mešani pevski zbor Postojna, koncert

čet, 12. oktober, @ 20:15 - 22:00

Vsakdanjo prozo razglašenega življenja, polno skrbi, ovir, izgub in težav v puščavi ali močvari odnosov, lahko z razumevanjem in ljubeznijo odpravimo, če skupaj v zboru ubrano zapojemo. To vsekakor dobro vedo odlični pevci in pevke dveh primorskih pevskih sestavov: Goriškega okteta Vrtnica, ki je goriškim poslušalcem dobro znan, in Mešanega pevskega zbora Postojna, ki se bo v Kulturnem domu Nova Gorica predstavil prvič.

Poleg ljubezni do petja ter izjemnih uspehov na domačih in tujih odrih pevce druži priznani slovenski zborovodja Matjaž Šček, čigar delo je prepoznavno in cenjeno, izvajanje rahločutno in zavzeto, njegovi programi pa sveži in nekonvencionalni. Na številnih državnih in mednarodnih tekmovanjih je vedno dosegal najvišje uvrstitve in priznanja. Prepričani smo, da bo tudi za tokratni večer pripravil kaj posebnega.

Koncert v sodelovanju z ZKD Nova Gorica v sklopu cikla Goriška zborovska srečanje ter ob občinskem prazniku.

Rezervacija in nakup vstopnic pri blagajni Kulturnega doma Nova Gorica vsak delovnik od 10. do 13. ure in od 14. do 16. ure.

croppedimage609400-izven-2017-Oktet-Vrtnica

Podrobnosti

Datum:
čet, 12. oktober
Čas:
20:15 - 22:00
Kategorija dogodka:

Prizorišče

Kulturni dom Nova Gorica
Bevkov trg 4
Nova Gorica,
+ Google Map

Vabljeni k obisku dogajanja v Novi Gorici!

© Mestna občina Nova Gorica. Vsebin ni dovoljeno kopirati / uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja avtorja. Za več informacij nas kontaktirajte.
Izvedba spletne strani: KK, multimedija & oglaševanje