Dobrodošli na spletni strani dogodkov v Novi Gorici!

ODPOVEDANO – Koncert: Smaal Tokk & Viperstone

Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

ODPOVEDANO – Koncert: Smaal Tokk & Viperstone

čet, 9. julija, @ 21:00 - 23:55

Koncert na Bevkovem trgu Nova Gorica je odpovedan. 

21:00 Smaal Tokk

Small Tokk, gangsta raper, ki je doslej izdal dva albuma (Unitisto in Sindrom druge plošče), duhoviči in ironizira reparsko postavljaštvo, a je ob tem pozitiven kot plus na akumulatorju. V izvirnih komadih, ki prepletajo rock, pop in jazz prvine ter (deloma rimano) govorjeno besedo, nas nagovarja s parodično in burjasto trmo. Želi biti ravno tak kot vsi ostali, a neizogibno ugotovi, da ni bradati hipster, fitnes mišičnjak ali moralni vegan. Zato Smaal Tokk še naprej fura po svoje v svojem gangsta rapu. In zanj je gangsta to, da lahko počneš in predvsem rečeš karkoli. Demokracijo in svobodo govora jemlje dobesedno in z lucidnim darom za (samo)opazovanje nagovori in opiše kogarkoli in karkoli.

22:30 Viperstone

Viperstone so Hard Rock band iz Ljubljane. Delovati so začeli v letu 2012, ko so Jure Kopušar –vokal, Jure Koncilija – kitara, Jan Oršič – bas, Robert Humar – bobni, odločili začeti ustvarjati avtorsko glasbo. Njihov zvok odlikujejo hitri in melodični kitarski rifi ter spevna, pogosto provokativna besedila v angleščini, ki se dotikajo družbenih fenomenov in situacij.

Več na: www.rocker.si/skupina-viperstone-po-ulicah-prage-posnela-videospot/

Vstopnine ni.
V primeru slabega vremena v SNG Nova Gorica.

Podrobnosti

Datum:
čet, 9. julija
Čas:
21:00 - 23:55
Dogodek Category:
Spletna stran:
https://www.facebook.com/events/263523664942296

Prizorišče

Bevkov Trg
Bevkov trg
Nova Gorica, 5000 SI
+ Google Map

Vabljeni k obisku dogajanja v Novi Gorici!

© Mestna občina Nova Gorica. Vsebin ni dovoljeno kopirati / uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja avtorja. Za več informacij nas kontaktirajte.
Izvedba spletne strani: KK, multimedija & oglaševanje