Dobrodošli na spletni strani dogodkov v Novi Gorici!

Startup izziv za dijake

Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

Startup izziv za dijake

17. 1. 2018 - 19. 1. 2018

Primorski tehnološki park in Mestna občina Nova Gorica organizirata tridnevno startup delavnico, na kateri bodo dijaki Gimnazije Nova Gorica razvijali podjetniška znanja.

Startup delavnica bo potekala od srede, 17. januarja, do petka, 19. januarja, na Gimnaziji Nova Gorica. Na njej bodo dijaki sodelovali v ekipah in razvijali svoje podjetniške zamisli, predpostavke o ideji bodo preko intervjujev testirali pri potencialnih kupcih, s pridobljenim znanjem in povratnimi informacijami bodo izdelali prototip podjetniške ideje in svoje delo tudi javno predstavili.

Namen delavnice je dijake seznaniti s procesom razvoja novih idej in uporabe metod in orodij, ki omogočajo učinkovito lansiranje novih izdelkov na trg, ter razvoj splošnih poslovno-podjetniških znanj in veščin.

Tridnevna delavnica za podjetne talente se bo zaključila v petek, 19. januarja, ob 12.30 v športni dvorani v I. nadstropju Gimnazije Nova Gorica s predstavitvami idej udeležencev, ki jih bo ocenila strokovna komisija. Kratke, petminutne predstavitve poslovnih rešitev mladih podjetnikov so namenjene strokovni in širši javnosti. Najboljša dijaška ekipa bo prejela nagrado v višini 1.000 €, ki jo je zagotovilo podjetje Trtnik in Trtnik d.o.o.

 

 

 

Podrobnosti

Začetek:
17. 1. 2018
Konec:
19. 1. 2018
Dogodek Category:

Prizorišče

Gimnazija Nova Gorica
Delpinova ulica 9
5000 Nova Gorica, Slovenija
+ Google Map

Vabljeni k obisku dogajanja v Novi Gorici!

© Mestna občina Nova Gorica. Vsebin ni dovoljeno kopirati / uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja avtorja. Za več informacij nas kontaktirajte.
Izvedba spletne strani: KK, multimedija & oglaševanje