Dobrodošli na spletni strani dogodkov v Novi Gorici!

Novoletne prireditve v Novi Gorici

Novoletne prireditve v Novi Gorici

29. 11. 2016
objavljeno v Novice
/

S prižigom prazničnih luči, nastopom otrok iz Vrtca Nova Gorica in odprtjem drsališča se v petek, 2. decembra 2016, ob 17. uri v središču Nove Gorice začenjajo novoletne prireditve Mestne občine Nova Gorica. Tudi letos se bodo vrstile ves december, zaključile pa se bodo s silvestrovanjem na prostem. Praznični program je oblikovan tako, da bo razveselil prav vse generacije. V prvi polovici decembra prevladujejo prireditve za otroke, teden pred božičem pa bo program obogatil letošnji drugi knjižni sejem Knjige pod jelkami v izvedbi Društva humanistov Goriške. Zadnji teden bo namenjen zabavi. Za božični koncert bosta nastopila Slavko Ivančić in Matjaž Švagelj. Nato se bodo zvrstili koncerti skupin Mambo Kings, Big Foot Mama ter tenorista Vladimirja Čadeža in pianistke Natalije Šaver, na najdaljšo noč v letu pa bosta zbrane zabavala skupina Pop Design in DJ Janko. Vstop na vse dogodke bo prost. Poseben poudarek namenjamo novoletni okrasitvi središča Nove Gorice, ki jo pretežno iz naravnih materialov skupaj z vzgojiteljicami in starši pripravljajo otroci  iz enot Vrtca Nova Gorica.

S prižigom lučk se bo odprlo drsališče na Bevkovem trgu, za katerega so tudi letos poskrbeli v Mladinskem centru Nova Gorica. Od nedelje do četrtka bo drsališče odprto med 10. in 22. uro, ob petkih in sobotah ter na božični dan pa od 10. do 24. ure. V nedeljo, 1. januarja 2016  bo drsališče odprto med 12. in 22. uro.  Vstop na drsališče znaša 1 €, prav toliko izposoja drsalk.

V mestu ne bo primanjkovalo niti domačih dobrot in izdelkov kmečkih žena. Prodajale jih bodo na Tržnici domačih dobrot in izdelkov, ki bo potekala pod arkadami novogoriške mestne hiše med 9. in 15. uro, in sicer 7., 14., 16., 21., 23. in 28. decembra 2016.

Celoten program prireditev najdete tukaj.

novoletne-prireditve-2016_novagoricadogodki-1

Post a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*

Vabljeni k obisku dogajanja v Novi Gorici!

© Mestna občina Nova Gorica. Vsebin ni dovoljeno kopirati / uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja avtorja. Za več informacij nas kontaktirajte.
Izvedba spletne strani: KK, multimedija & oglaševanje