Dobrodošli na spletni strani dogodkov v Novi Gorici!

S podjetniško delavnico zakorakali v Leto ustvarjalnosti mladih

S podjetniško delavnico zakorakali v Leto ustvarjalnosti mladih

18. 1. 2018
objavljeno v Novice
/

S podjetniško delavnico zakorakali v Leto ustvarjalnosti mladih

Na novogoriški gimnaziji se je v sredo, 17. januarja 2018, začela tridnevna podjetniška delavnica, na kateri bodo dijaki v ekipah razvijali svoje podjetniške zamisli, predpostavke o ideji bodo preko intervjujev testirali pri potencialnih kupcih, s pridobljenim znanjem in povratnimi informacijami bodo izdelali prototip podjetniške ideje in svoje delo tudi javno predstavili. Izbrani problemi, na katerih bodo delali, so mobilnost v mestni občini s poudarkom na starejših ter osebah z gibalnimi in senzoričnimi ovirami, dodajanje vsebin gradu Rihemberk ter oživitev Lokev.

Startup izziv za dijake, ki ga pripravljamo skupaj s Primorskih tehnološkim parkom, se bo zaključil v petek, 19. januarja, s predstavitvami poslovnih rešitev mladih nadobudnih poslovnežev, ki jih bo ocenila zunanja strokovna komisija. Najboljša ekipa bo prejela visoko nagrado. Več: https://goo.gl/rfzhDT

Fotografije: Mateja Pelikan

 


Post a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*

Vabljeni k obisku dogajanja v Novi Gorici!

© Mestna občina Nova Gorica. Vsebin ni dovoljeno kopirati / uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja avtorja. Za več informacij nas kontaktirajte.
Izvedba spletne strani: KK, multimedija & oglaševanje