Dobrodošli na spletni strani dogodkov v Novi Gorici!

Novoletne prireditve 2018 v fotografskem objektivu

Novoletne prireditve 2018 v fotografskem objektivu

4. 1. 2019
objavljeno v Novice
/

Novoletne prireditve 2018 v fotografskem objektivu

 

Tudi tokratni december smo v sodelovanju z Mladinskim centrom Nova Gorica in Društvom humanistov Goriške v Novi Gorici pripravili vrsto novoletnih prireditev, ki so zaznamovale praznični čas v mestu. Z Miklavžem smo prižgali lučke v središču mesta prižgali lučke ter odprli drsališče. Pod arkadami mestne hiše so člani neformalne skupine Pridne roke ob sredah in petkih ponudili lokalne pridelke in izdelke domače obrti.  Sledil je novoletni knjižni sejem Knjige pod jelkami, ki je s širokim izborom knjižnih založnikov ponudil kvalitetno bero knjig in knjižnih novosti. Spremljevalni program sejma je bil namenjen vsem generacijam in je obsegal predstavitve knjig, pogovore z avtorji, glasbeni program ter delavnice za otroke. Leto 2018 pa smo zaključili s sedemdnevnim ciklom koncertov in predstav za otroke in družine, poimenovanim Novoletna doživetja, ki se je odvil v velikem ogrevanem šotoru pred mestno hišo. Za odlično praznično vzdušje in slovo od starega leta so poskrbeli legendarni slovenski in tuji glasbeniki: Vlado Kreslin, Parni Valjak, Novi Fosili, Zmelkoow, Rok’n’band, Trije tenorji Classico in drugi. V novo leto smo vstopili v družbi Čukov.

Spodaj objavljamo utrinke božično-novoletnega dogajanja v Novi Gorici, ki sta jih je v objektiv ujela David Verlič in Mateja Pelikan.

Naj bo 2019 v znamenju prijaznosti, sočutja in novih mejnikov.

 

 


Post a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*

Vabljeni k obisku dogajanja v Novi Gorici!

© Mestna občina Nova Gorica. Vsebin ni dovoljeno kopirati / uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja avtorja. Za več informacij nas kontaktirajte.
Izvedba spletne strani: KK, multimedija & oglaševanje