Dobrodošli na spletni strani dogodkov v Novi Gorici!

Poletne prireditve na Poletni sceni v Novi Gorici od 18. do 24. julija 2016

Poletne prireditve na Poletni sceni v Novi Gorici od 18. do 24. julija 2016

18. 7. 2016
objavljeno v Novice
/

Na Poletni sceni se bomo nocoj, v ponedeljek, 18. julija, ob 21. uri z Ivo Gruden podali na popotovanje po Tajvanu, Južni Koreji in Japonski.

V torek, 19. julija, nam bo ob 21. uri zaigral mlad trio iz okolice Nove Gorice, ki nastopa pod imenom Extravaganza. Preigraval bo glasbene hite iz 80-ih let pa vse do danes.

V sredo, 20. julija, bo najprej zaživela pisana GO-ART tržnica, ob 20. uri pa bomo gostili priznane vipavske, briške in kraške vinarje, ki nas bodo popeljali skozi čudovit svet okusov in arom vina. Od Rebule, preko Pinele do tipičnega okusa Terana, bomo skozi barvne palete okusov in vonjev občutili strast do zemlje in trte, ki vinarje vodi do izjemnih dosežkov.

Od četrtka dalje bo Poletna scena ponovno glasbeno obarvana. V četrtek, 21. julija, je ob 21. uri na programu Karaoke večer.

V petek, 22. julija, se nam bosta ob 21. uri predstavili Tina Drnovšček in Nina Kosovel iz lokalne Šole petja The Best, za njima pa bo nastopila pevka z angelskim glasom Severa Gjurin ob prefinjeni akustični spremljavi Dejana Lapanje z gostom.

V soboto, 23. julija, se ob 21. uri na Poletni sceni obeta ska, punk, reggae žur s skupino Sell Out, ki je znana predvsem po dobrih energičnih nastopih.

V nedeljo, 24. julija, ob 21. uri pa bo na oder stopila priljubljena goriška pevka Tatjana Mihelj. Ob spremljavi odličnih domačih glasbenikov Anžeta Vrabca in Janija Šepetavca ter brezčasnih popevk nas bo zazibala v prijetno poletno noč.

Vstop na vse dogodke Poletne scene je prost.

Nadaljujemo v ponedeljek, 25. julija…. Več na www.dogodki-novagorica.si in na FB Mestne občine Nova Gorica.


Comments are closed.

Vabljeni k obisku dogajanja v Novi Gorici!

© Mestna občina Nova Gorica. Vsebin ni dovoljeno kopirati / uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja avtorja. Za več informacij nas kontaktirajte.
Izvedba spletne strani: KK, multimedija & oglaševanje