Dobrodošli na spletni strani dogodkov v Novi Gorici!

Prometna ureditev in parkiranje v Novi Gorici v petek, 15. septembra 2017

Prometna ureditev in parkiranje v Novi Gorici v petek, 15. septembra 2017

15. 9. 2017
/

Prometna ureditev in parkiranje v Novi Gorici v petek, 15. septembra 2017

V petek, 15. septembra 2017, bo v mestu zaradi slovesnosti ob 70. obletnici vrnitve Primorske k matični domovini ter 70. rojstnega dne Nove Gorice veljala posebna prometna ureditev. Od 18. ure dalje bo zapora dela Kidričeve ulice in Ulice tolminskih puntarjev.

Za vodenje in urejanje prometa bo poleg policistov in varnostnikov s strani mestne občine sodelovalo še 15 rediteljev, ki bodo usmerjali voznike avtobusov in osebnih avtomobilov na predvidene parkirne prostore.

Osebna vozila bodo obiskovalci lahko parkirali:
– iz smeri Kromberk bodo usmerjeni na parkirišča na Ulici Gradnikove brigade in na Prvomajski ulici
– iz smeri Brda in Soška doline bodo usmerjeni na parkirišča na Prvomajski ulici (od trgovine Obi proti Erjavčevi ulici) ter na makadamski prostor v bližini Supernove in cedre
– iz smeri Šempeter bodo usmerjeni na južni del Kidričeve ulice, na parkirišče OŠ Frana Erjavca in za vrtcem na Trubarjevi ulici

Za parkiranje avtobusov bo poskrbljeno na območju železniške postaje v Novi Gorici.

Na križiščih in na predvidenih avtobusnih postajališčih bodo voznike na parkirne prostore usmerjali reditelji, prav tako bodo v posameznih križiščih postavljeni smerokazi za prihod na prireditveni prostor.

 

Več: www.nova-gorica.si


Post a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*

Vabljeni k obisku dogajanja v Novi Gorici!

© Mestna občina Nova Gorica. Vsebin ni dovoljeno kopirati / uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja avtorja. Za več informacij nas kontaktirajte.
Izvedba spletne strani: KK, multimedija & oglaševanje