Dobrodošli na spletni strani dogodkov v Novi Gorici!

Festival znanosti se vrača v Novo Gorico

Festival znanosti se vrača v Novo Gorico

3. 10. 2017
objavljeno v Novice
/

Festival znanosti se vrača v Novo Gorico

V okviru prireditev ob občinskem prazniku bo ta konec tedna v športni dvorani OŠ Milojke Štrukelj Nova Gorica potekal dvodnevni Festival znanosti Nova Gorica 2017, ki ga organizira e-Hiša, novogoriška hiša poskusov pod okriljem Mladinskega centra Nova Gorica.

Letošnji, nekoliko drugače zasnovan festival bo obiskovalce navdušil s senzacionalnimi znanstvenimi »kitchen science« šovi, v goste namreč prihaja fizik in kemik Dr. Fabrice Riblet. Skupaj kar 9 brezplačnih predstav, ki se bodo odvijale v petek, 6. 10., in soboto, 7. 10. 2017, nam ponuja edinstveno priložnost, da se srečamo z znanostjo in znanstveniki od blizu v sproščenem okolju. Poleg znanstvenih šovov, ki se bodo odvijali na enem delu dvorane, nas bo v osrčje znanosti, tehnologije in razvoja popeljal sejem visoke tehnologije, kjer nas bodo razstavljavci, z delavnicami, demonstracijami in poskusi vabili, da poskusimo, odkrijemo in se zabavamo.

Več informacij in podroben urnik vseh predstav Festivala znanosti Nova Gorica 2017 najdete na spletni strani festivala  http://www.festivalznanosti.si

Prijazno vabljeni na številne zanimive, poučne in zabavne dogodke za obiskovalce vseh starosti!


Comments are closed.

Vabljeni k obisku dogajanja v Novi Gorici!

© Mestna občina Nova Gorica. Vsebin ni dovoljeno kopirati / uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja avtorja. Za več informacij nas kontaktirajte.
Izvedba spletne strani: KK, multimedija & oglaševanje